Western Digital My Passport i Elements Portable eksterni HDD uređaji

Western Digital My Passport i Elements Portable eksterni HDD uređaji
Loading... 10 view(s)
Western Digital My Passport i Elements Portable eksterni HDD uređaji
Veoma je važno da podatke čuvate na pouzdanim i efikasnim uređajima, koji garantuju njihovu sigurnost u slučaju da dođe do kvara računara, jer to može dovesti do oštećenja ili trajnog gubitka vaših digitalnih sadržaja. Eksterni hard diskovi omogućavaju da sve vaše fotografije, video zapisi, muzika, filmovi, serije, dokumenti, prezentacije, video-igre i sl. budu potpuno bezbedni i da u svakom trenutku možete lako da im pristupite.Takođe možete jednostavno da prebacujete fajlove sa jednog uređaja na drugi ili nosite podatke svuda sa sobom kako bi vam uvek bili pri ruci, zahvaljujući kompaktnosti eksternih hard diskova.
 
Western Digital eksterni HDD uređaji omogućavaju pouzdan i brz prenos i čuvanje vašeg digitalnog sadržaja. U našoj ponudi možete da pronađete odlične WD My Passport  i  WD Elements Portable eksterne HDD uređaje koji omogućavaju da kreirate rezervne kopije najvažnijih podataka i da imate lak i jednostavan pristup svim neophodnim podacima gde god da se nalazite, što je posebno pogodno na putovanjima, a takođe su kompaktnih dimenzija i veoma otporni na udarce i padove. Na raspolaganju su vam HDD uređaji kapaciteta od 1 TB do 5 TB.
 
Western Digital My Passport i Elements Portable eksterni hard diskovi dostupni su u svim Gigatron maloprodajnim objektima i online prodavnici.
Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron