SAVA osiguranje uređaja

SAVA osiguranje uređaja
Loading... 10 view(s)
SAVA osiguranje uređaja
 
 

SAMO U GIGATRON PRODAVNICAMA!

SAVA OSIGURANJE ELEKTRONSKIH I ELEKTRIČNIH UREĐAJA


SAVA OSIGURANJE i GIGATRON su uvek uz vas! Pripremili smo za vas posebnu ponudu koja podrazumeva osiguranje električnih i elektronskih uređaja kupljenih u Gigatronu. Polisu ovog osiguranja možete ugovoriti prilikom plaćanja vašeg novog uređaja.

Izuzetno je važno da nas uređaji dugo služe, jer nije jednostavno izdvojiti novac za neplaniranu kupovinu novih uređaja. Uprkos tome što se trudimo da ih očuvamo što duže, uvek postoji opasnost od krađe ili nepredviđenih kvarova i oštećenja koji nas mogu zadesiti nakon isteka proizvođačke i/ili komercijalne garancije.

SAVA

Osiguranje od iznenadnadnog ili neočekivanog štetnog događaja, razbojništva/krađe – pokriće A:
Osiguranje pokriva oštećenja, uništenja ili nestanak uređaja usled iznenadnog štetnog događaja, razbojništva, krađe usled: isticanja ili curenja tečnosti izuzev posredne štete usled padavina; loma uređaja usled pada; posredno ili neposredno izazvanog udarom groma; nenamerne pogrešne upotrebe; delovanja pritiska (vazdušnog i hidrauličnog); kratkog spoja (struja); elektromagnetnih promena i previsokog napona, razbojništva, krađe.

Osiguranje produžene garancije nakon isteka proizvođačke i/ili komercijalne garancije – pokriće B:
Osiguranje pokriva ukoliko oštećenje, odnosno uništenje uređaja nastupi nakon isteka proizvođačke i/ili komercijalne garancije usled greške u izradi, materijalu, konstrukciji, servisiranju ili montaži proizvođača. Dodatno osiguranje ne odnosi se na uređaje koji imaju mogućnost produženja garancije registracijom na sajtu proizvođača.

Za svaki pojedinačni uređaj, osiguravajuće pokriće možete da ugovorite sa ukupnim trajanjem do 48 meseci. U zavisnosti od vrste uređaja, svako pojedinačno pokriće maksimalno može da važi 2 godine.


Detalje osiguravajućih pokrića možete pogledati u Uslovima, web sajtu Sava osiguranja ili u GIGATRON prodavnicama.

Napominjemo da proizvod mora biti kupljen nov, sa važećom garancijom proizvođača, kao i da se uređaj mora koristiti u skladu sa uputstvom proizvođača, kako bi vam osiguranje bilo važeće.

Suma osiguranja odgovara prodajnoj ceni uređaja, koja ne može biti viša od 300.000 RSD, dok za prenosne uređaje ne može biti viša od 120.000 RSD.


NAPRAVITE PRAVI IZBOR UZ SAVA OSIGURANJE

Polisu osiguranja za vaše uređaje možete kupiti u svim Gigatron prodajnim objektima.
Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron