Reciklirajte i uštedite prilikom kupovine u Gigatronu

Reciklirajte i uštedite prilikom kupovine u Gigatronu
Loading... 19 view(s)
Reciklirajte i uštedite prilikom kupovine u Gigatronu

Reciklirajte i uštedite prilikom kupovine u Gigatronu

 

Svako od nas u svom domu poseduje makar nekoliko uređaja koji nam svakodnevicu čine lakšom i udobnijom. Televizoriklima uređajifrižideriveš mašinesudomašinešporeti i brojni drugi proizvodi, postali su životna potreba. Međutim, koliko god da su korisni, uređaji koje svakodnevno upotrebljavamo mogu da budu i veoma opasni po okolinu. Većina proizvoda nakon što im prođe životni vek završi na deponijama, a elektronski otpad sadrži veliki broj toksina poput olova, žive i kadmijuma koju su veoma štetni po životnu sredinu, utiču na hranu koju jedemo, vazduh koji udišemo i vodu koju pijemo.

Reciklirajte i uštedite prilikom kupovine u Gigatronu
Reciklirajte i uštedite prilikom kupovine u Gigatronu

 

Zbog toga je veoma važno da dotrajale uređaje ne bacamo, već da ih recikliramo. Reciklažom elektronskog otpada ne samo što sprečavamo da teški metali prodru u tlo i nanesu štetu okolini, već pomažemo da se umanji emisija gasova koji stvaraju efekat staklene bašte, koji nastaje tokom proizvodnje novih materijala. Takođe je važno reciklirati belu tehniku i potrošačku elektroniku jer sadrže metale koji se mogu reciklirati nekoliko puta, poput čelika, bakra i drugog metalnog otpada. Reciklirani metal se može koristiti za izradu novih proizvoda, a takođe se smanjuje količina smeća koje se odlaže na deponije i čuvaju resursi.

Ukoliko vas zanima uklanjanje reciklažnog otpada na način koji čuva zdravlje ljudi i planete, mi smo tu da vam pomognemo, uz super pogodnosti.

 

E-reciklaža“ je kompanija koja iza sebe ima već više od 100.000.000 kg recikliranog električnog i elektronskog otpada – a čak 1.087.523 frižidera je reciklirano upravo kod njih. Sakupljanje, transport, skladištenje i recikliranje električnog i elektronskog otpada obavljaju profesionalci iz „E-reciklaže“, a vaše je samo da pozovete telefonom njihov call-centar na broj 0800-085-085 i sačekate ih u udobnosti svog doma - zauzvrat dobijate vaučer za kupovinu novog uređaja u Gigatronu. Vrednost vaučera zavisi od tipa i veličine uređaja koji reciklirate:

  • Za frižidere ili zamrzivače zapremine veće od 150 litara dobijate vaučere u vrednosti od 2.250 RSD;
  • Za frižidere ili zamrzivače zapremine manje od 150 litara dobijate vaučere u vrednosti 1.500 RSD;
  • Električni šporetiveš mašine i mašine za pranje sudova donose vam vaučere u vrednosti od 1.500 RSD;
  • Za klima uređaje dobijate vaučere u vrednosti od 1.500 RSD za obe jedinice, a po 750 RSD ukoliko jedinice predajete odvojeno;
  • Za ugradne rerne i ugradne ploče dobijate vaučer u vrednosti od 750 RSD;
  • Za bojlere zapremine od 80 l i veće dobijate vaučer u vrednosti od 750 RSD;
  • Za desktop računare sa monitorom (CRT) dobijate vaučer u vrednosti od 750 RSD;
  • Za televizore (CRT) dobijate vaučer u vrednosti od 750 RSD.


* Vaučeri se izdaju u apoenima od 750 RSD.
* Za jednu kupovinu moguće je iskoristiti najviše šest vaučera.
* Ponuda se ne odnosi na LCD monitore i televizore.
* Ponuda se ne može kombinovati sa drugim ponudama, akcijama i popustima.

Reciklirajte i uštedite prilikom kupovine u Gigatronu
Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron