Ponuda kućne hemije za besprekornu čistoću vašeg doma

Ponuda kućne hemije za besprekornu čistoću vašeg doma
Loading... 10 view(s)
Ponuda kućne hemije za besprekornu čistoću vašeg doma

Kućna hemija podrazumeva čitav niz proizvoda za besprekornu čistoću, koji služe za održavanje higijene vašeg doma. U njih spadaju i deterdženti za pranje veša i sredstva za pranje sudova. U Gigatronovoj raznovrsnoj i bogatoj ponudi nalaze se proizvodi svetski poznatih proizvođača iz oblasti kućne hemije, kao što su PersilSomatSilanPerwoll...



Tečni deterdžent za veš Persil sa Deep Clean tehnologijom sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji deluju protiv tvrdokornih mrlja. Duboko prodire u vlakna i skida i najmanje molekule mrlja za savršene rezultate i svetlinu vaše odeće. Persil 4 u 1 je deterdžent za veš u diskovima, sa četiri moćne komore koje imaju četiri snažna dejstva. Jedinstvena Persil kombinacija enzima deluje protiv najtvrdokornijih mrlja i obezbeđuje izvanredne rezultate. Sve to uz sjajnu čistoću, dugotrajnu svežinu i nežnu negu vaše tkanine - četiri snažna dejstva snage u jednom disku za duboko čišćenje.



Perwoll je stručnjak za negu odeće u boji. Perwoll Renew tečni deterdženti neguju odeću u boji i odeću tamnih boja. Vaša odeća ce izgledati lepo 3 puta duže. Zaštitite odeću formulacijom sa inovativnim kompleksom za negu. Boja će biti kao nova, a vlakna glatka na dodir.



Nakon više pranja, tkanine postepeno gube svoju gipkost i pranjem postaju sve grublje i tvrđe. Korišćenjem Silan omekšivača sprečavate da trkanina ogrubi. Dodajte Silan svakom pranju i bićete iznenađeni koliko će vaš veš biti nežan, a imaće i dugotrajni miris svežine.



Uz Somat prašak, kapsule ili gel za sudove vaše posuđe će biti savršeno čisto i sjajno čak i na niskim temperaturama. Tu je Somat so za mašinsko pranje posuđa, Somat All in One tablete za pranje sudova, Somat Machine Care za mašinsko pranje sudova, Somat Extra Power sjaj za mašinsko pranje posuđa...

Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron