Načini plaćanja

Loading... 54 view(s)
Načini plaćanja
Načini plaćanja

Načini plaćanja

Plaćanje online

  • Debitnim i kreditnim platnim karticama
  • Instant plaćanje putem „IPS skeniraj“
  • Online kreditima (Raiffeisen banka)
  • Virmansko plaćanje (preko računa)
  • Gotovinsko plaćanje (pouzećem)

Plaćanje u prodavnicama

  • Debitnim i kreditnim platnim karticama
  • Putem kredita (Banca Intesa, Raiffeisen banka, Addiko Bank, Banka Poštanska štedionica)
  • Čekovima građana
  • Virmansko plaćanje (preko računa)
  • Gotovinsko plaćanje

Online kupovina

Platne kartice

IPS skeniraj

Online krediti

Virmansko plaćanje

Gotovinsko plaćanje

Debitnim i kreditnim platnim karticama

U toku procesa zaključenja kupovine unesite tražene podatke i u koraku „Način plaćanja“ odaberite opciju „Plaćanje platnom karticom“. Nakon klika na dugme „Završi porudžbinu“ bićete preusmereni na stranicu za naplatu, a ukoliko je vaša kartica kvalifikovana za plaćanje na rate, nakon unosa broja svoje kreditne kartice opcija za izbor broja rata će se automatski prikazati.

*Mogućnost online plaćanja imaju svi korisnici Visa, MasterCard i Maestro platnih kartica. Ukoliko plaćate Visa ili MasterCard kreditnom platnom karticom koju je izdala Komercijalna banka ili Banca Intesa, moguća je i kupovina na rate (do 12 rata).

Instant plaćanje metodom „IPS skeniraj“

1. način – ukoliko Gigatron internet prodavnicu posećujete koristeći vaš računar: U toku procesa zaključenja kupovine unesite tražene podatke i u koraku „Način plaćanja“ odaberite opciju „Instant plaćanje – IPS skeniraj“. Nakon klika na dugme „Završi porudžbinu“ bićete preusmereni na stranicu za naplatu. Kada odaberete „IPS skeniraj“ kao način plaćanja, skenirajte prikazani IPS QR kod koristeći m-banking aplikaciju banke, koju imate instaliranu u svom mobilnom telefonu, a čime ćete preuzeti generisane podatke za plaćanje.

2. način - ukoliko Gigatron internet prodavnicu posećujete koristeći pametni telefon: Nakon odabira opcije „IPS skeniraj“ izaberite banku čijom aplikacijom želite da izvršite plaćanje, a potom kliknite na dugme za plaćanje, čime ćete otvoriti m-banking aplikaciju odabrane banke i u njoj potvrditi izvršavanje plaćanja, kao što biste to uradili i po skeniranju IPS QR koda.

Online krediti

Web kredit je dostupan svim građanima u iznosu od 8.000 do 400.000 RSD. Kamatna stopa je fiksna i rata ostaje ista tokom celog perioda otplate. Vi sami birate broj rata (od 3 do 23). Prevremena otplata kredita je bez naknade.

Za iznose kredita preko 60.000 RSD potrebni su mesečni izvodi od banke Potrebno je priložiti poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu na koji primate zaradu u elektronskoj formi. Izvode u PDF formatu obično dobijate i-mejlom od banke u kojoj primate zaradu ili ih možete preuzeti kroz internet ili mobilno bankarstvo. Apliciranje za WEB kredit nećete moći da završite ukoliko dostavite skenirane izvode, platne listiće i druga dokumenta.

Više informacija o ovom načinu plaćanja pročitajte na posebnoj stranici.

*Ova mogućnost dostupna je za zaposlene i penzionere.

Virmansko plaćanje

U toku procesa zaključenja kupovine unesite tražene podatke i u koraku „Način plaćanja“ odaberite opciju „Uplata na tekući račun“. Važno je da najpre označite da li poručujete kao fizičko ili pravno lice. Ukoliko poručujete kao fizičko lice, nakon procesa naručivanja, na vaš e-mail će stići uplatnica sa unapred unetim podacima za uplatu, koju možete izvršiti u pošti, banci ili putem online banking-a. Ukoliko poručujete kao pravno lice, virmanska uplata se vrši putem izdatog predračuna.

Gotovinsko plaćanje pouzećem

Ukoliko želite, artikle koje ste poručili putem Gigatron internet prodavnice, telefonskim putem ili u nekom od naših prodajnih objekata, možete platiti i pouzećem, to jest prilikom dostave.

Kupovina u prodavnici

Platne kartice

Kreditno plaćanje

Plaćanje čekovima

Virmansko plaćanje

Gotovinsko plaćanje

Debitnim i kreditnim platnim karticama

U zavisnosti od vrste vaše platne kartice (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Dina i UnionPay) i banke koja ju je izdala, dostupne su vam i sledeće pogodnosti:

  • Plaćanje Masterata kreditnim karticama OTP banke na 24 rate bez kamate, uz grejs period od 30 dana;
  • Plaćanje kreditnim karticama Komercijalne banke na 12 rata bez kamate;
  • Plaćanje Banca Intesa debitnim (na 12 rata) i kreditnim (na 24 rate) karticama;
  • Plaćanje Dina debitnim karticama banke Poštanska štedionica sa periodom otplate do 6 rata.
Putem kredita

Bilo da želite da kupite novi računar, TV, mobilni telefon ili drugi uređaj iz Gigatron ponude, sada to možete učiniti i putem potrošačkog kredita odabrane banke.

  • Plaćanje putem Addiko Automatik kredita sa periodom otplate od 6 do 24 mesečne rate bez kamate (ceo proces se završava u Gigatronu, za samo 15 minuta, bez odlaska u banku);
  • Banca Intesa sa periodom otplate do 71 mesec, i to bez depozita i učešća;
  • Raiffeisen banka;
  • Banka Poštanska štedionica.
Plaćanje čekovima građana

Plaćanje čekovima građana vrši se na jedan od sledećih načina:

  • Odloženo plaćanje sa periodom otplate do 300 dana, uz mogućnost da kupac sam projektuje plan otplate;
  • Plaćanje čekovima građana na najviše 24 jednake mesečne rate, bez kamate, od kojih prva rata dospeva odmah, a preostale svakog narednog meseca.
Virmansko plaćanje

U toku procesa zaključenja kupovine, zaposleni u prodavnici Vam izdaje predračun po osnovu kog vršite uplatu.

Gotovinsko plaćanje

Kupovinu uređaja u svim Gigatron prodavnicama možete izvršiti gotovinski.

Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron