HUAWEI WATCH GT 5 pametni satovi + poklon slušalice

HUAWEI WATCH GT 5 pametni satovi + poklon slušalice
Loading... 3 view(s)
HUAWEI WATCH GT 5 pametni satovi + poklon slušalice

HUAWEI WATCH GT 5 i HUAWEI WATCH GT 5 Pro su najnoviji pametni satovi iz Huawei serije, dizajnirani da kombinuju napredne tehnologije i elegantan stil. Satovi nude dugotrajnu bateriju, izdržljivost zahvaljujući premium materijalima kao što su safirno staklo i keramičko kućište, kao i precizno praćenje zdravlja i sportskih aktivnosti. Pored uobičajenih funkcija, poput praćenja otkucaja srca, nivoa kiseonika u krvi i spavanja, GT 5  satovi donose i mogućnosti za praćenje različitih sportova i GPS navigaciju. Ekran visoke rezolucije i mogućnosti prilagođavanja brojčanika čine ih funkcionalnim i modernim.
Ukoliko kupite jedan od novih HUAWEI WATCH GT 5 pametnih satova, u periodu od 19. 9.  do 30. 9. 2024. godine, na poklon ćete dobiti HUAWEI FreeBuds 5i bežične slušalice. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete kupovinu na stranici Registracija poklona, najkasnije 10 dana od datuma kupovine.


*Pravo na poklon imaju kupci koji registruju svoju kupovinu na stranici Registracija poklona, najkasnije 10 dana od kupovine.
*Poklon će biti poslat na adresu koju je kupac naveo prilikom registracije u roku od 30 radnih dana.
*Ponuda se ne može kombinovati sa drugim ponudama, akcijama i popustima.
*Ponuda važi u periodu od 19. 9. do 30. 9. 2024. godine.
Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron