GoPro HERO13 Black i HERO13 Black Creator Edition - novo u Gigatronu

GoPro HERO13 Black i HERO13 Black Creator Edition - novo u Gigatronu
Loading... 21 view(s)
GoPro HERO13 Black i HERO13 Black Creator Edition - novo u Gigatronu
GoPro je sa svojom novom HERO13 Black kamerom podigao standarde za akcione kamere na viši nivo, donoseći napredne funkcije, poboljšane performanse i vrhunsku tehnologiju koja zadovoljava potrebe svih korisnika – od rekreativaca do profesionalaca. Dok HERO13 Black pruža sve što je potrebno za izuzetno kvalitetno snimanje, HERO13 Black Creator Edition donosi dodatke koji omogućavaju naprednije opcije i olakšavaju produkciju sadržaja na profesionalnom nivou.
 
GoPro HERO13 Black je najnovija akciona kamera iz poznate HERO serije, dizajnirana da bude izdržljiva, kompaktna i izuzetno moćna. Opremljena senzorom visoke rezolucije, HERO13 Black donosi snimke u 5.3K rezoluciji pri 60 fps, što omogućava snimanje kristalno jasnih i dinamičnih video zapisa. Zahvaljujući unapređenom HyperSmooth 6.0 stabilizatoru slike, HERO13 Black obezbeđuje stabilne snimke čak i u najzahtevnijim uslovima. Takođe, kamera je vodootporna do dubine od 10 metara, što je čini savršenom za sve avanturiste i ljubitelje vodenih sportova. Opremljena je i naprednim funkcijama poput glasovnih komandi i direktnog prenosa uživo. Nova snažnija baterija od 1900mAh produžava vreme snimanja u svim vremenskim uslovima.
 
GoPro HERO13 Black Creator Edition je unapređena verzija osnovnog modela, posebno dizajnirana za kreatore sadržaja koji žele maksimalnu kontrolu nad svojim snimcima. Ovaj paket dolazi sa dodatnim komponentama koje olakšavaju snimanje dužih video zapisa i omogućavaju profesionalnije korišćenje kamere. HERO13 Black Creator Edition uključuje dodatake kao što su Media Mod za bolji zvuk, Volta ručni stabilizator i power bank za duže snimanje, kao i Light Mod za bolje osvetljenje. Ova verzija je savršena za vlogere i profesionalce koji žele više kontrole nad svojim snimcima.
Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron