Gigatron preporuka bele tehnike

Gigatron preporuka bele tehnike
Loading... 16 view(s)
Gigatron preporuka bele tehnike
Preporuka bele tehnike

Gigatron je jedan od vodećih maloprodajnih lanaca na tržištu tehnike u Srbiji, koji skoro dve decenije obezbeđuje potrošačima vrhunsku ponudu bele tehnike. Od samog početka, Gigatron je pažljivo gradio odnos poverenja sa svojim kupcima, ne samo kroz bogatu ponudu uređaja, već i putem brojnih pogodnosti. Ovom prilikom, pripremili smo posebnu Gigatron preporuku bele tehnike koja vam omogućava značajne benefite.

ZAŠTO BAŠ GIGA PREPORUKA BELE TEHNIKE?

Ultra brza isporuka – najkasnije za 48 sati

Znamo koliko je vaše vreme važno. Pogotovo ako se nađete u situaciji da vam je hitno potreban novi uređaj. Zbog toga su svi proizvodi koji se nalaze na ovoj stranici, dostupni u svakom trenutku, sa mogućnošću isporuke na vašu adresu u roku od 24h ili 48h. *

Proizvodi sa najvišim ocenama

Uređaji koje vam preporučujemo odabrani su na osnovu velikog broja utisaka naših kupaca, zatim na osnovu iskustava naših najboljih prodavaca, a konsultovali smo i naše eksperte za belu tehniku. Ogromno iskustvo je pretočeno u koncept Giga Preporuke.

Najbolji odnos cene i kvaliteta

Za vaš novac dobijate kvalitetan, efikasan i pouzdan proizvod. Kao i vama, cilj nam je da za svoj novac pronađete optimalno rešenje kojim ćete biti zadovoljni dugi niz godina.
 



* Napomena: Za sada je Express isporuka dostupna u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Belu tehniku na ostalim lokacijama u Srbiji isporučujemo najkasnije do 5 radnih dana.

Više informacija o Express isporuci možete saznati na stranici Isporuka, u odeljku Prioritet PLUS.

Takođe, u Gigatronu vas očekuje i mogućnost usluge montaže uređaja koju možete platiti na rate. Uz kupljen uređaj kupujete i vaučer za ugradnju, i zakazujete dolazak profesionalnog osoblja u vreme koje vama odgovara.

U nastavku stranice možete da pogledate našu preporuku frižidera, zamrzivača, veš mašina, sudomašina, šporeta, klima uređaja i brojnih drugih proizvoda, koji će svojim kvalitetom i funkcionalnošću biti odlični saveznici za lakšu i lepšu svakodnevicu u vašem domu.

Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron