Gigatron bodovi

Gigatron bodovi
Loading... 245 view(s)
Gigatron bodovi

 

GigaMAX je jedinstven program lojalnosti osmišljen da nagradi vašu vernost kroz brojne benefite i prilike za uštedu. Svaka vaša kupovina donosi bodove, a uz naš novi sistem nagrađivanja, što više kupujete, to više prednosti dobijate - od posebnih popusta do specijalnih ponuda i nagrada koje su dostupne samo članovima GigaMAX programa.

 

Pravila programa GigaMAX

  1. Gigatron d.o.o. je pokretač programa lojalnosti GigaMAX (u daljem tekstu Gigatron) za sve korisnike registrovane na Gigatron sajtu www.gigatron.rs ili Gigatron aplikaciji (u daljem tekstu Sajt). Gigatron zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave promeni ili u potpunosti ukine elemente programa GigaMAX.
  2. Korisnik programa lojalnosti može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja Gigatronu prilikom registracije na Sajtu stavi na raspolaganje obavezne podatke.

  3. Podaci korisnika navedeni prilikom registracije na Sajtu biće korišćeni isključivo u svrhu priključenja programu i beleženja stečenih bodova. Lični podaci o korisnicima neće biti razmenjivani sa drugim korisnicima, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

  4. Da bi korisnik iskoristio pogodnosti koje omogućava program lojalnosti, mora da preuzme mobilnu aplikaciju ili poseduje registrovan nalog na sajtu gigatron.rs

  5. GigaMAX program lojalnosti ima 4 nivoa nagrađivanja kroz GigaMAX statuse, koji ti omogućavaju brojne personalizovane benefite. Status se stiče na osnovu svih kupovina nastalih u poslednja 24 meseca, koliko traje obračunski period, i to

    • GigaMAX MEMBER: do 120.000 RSD
    • GigaMAX GOLD: 120.001 – 350.000 RSD
    • GigaMAX ELITE: 350.001 – 650.000 RSD
    • GigaMAX PRIVILEGE: preko 650.000 RSD

  6. Korisnik bodove može iskoristiti za kupovinu na Sajtu (broj bodova koje korisnik posedujete prikazani su na profilu i u korpi korisnika), kao i za kupovinu u bilo kojoj od Gigatron tako što će prikazati kod iz svoje aplikacije ili svog naloga.

  7. Za svakih 50 RSD utrošenih na kupovinu bilo putem Sajta ili u Gigatron prodavnicama na nalog korisnika biće upisan 1 bod u vrednosti od 1 RSD.

  8. Ukoliko korisnik želi da se bodovi obračunaju, potrebno je da pokaže kod iz aplikacije ili naloga pre završetka kupovine. Naknadno učitavanje bodova i povezivanje sa fiskalnim računom nije moguće.

  9. Maksimalni popust koji može biti ostvaren korišćenjem bodova je 50 odsto od ukupne vrednosti kupovine.

  10. Bodovi za kupovinu ne mogu biti zamenjeni za gotovinu. Bodove korisnik može iskoristiti u svakom trenutku, bez obzira na sakupljeni broj bodova i bodovi mogu biti iskorišćeni za kupovinu bilo kog proizvoda iz Gigatron ponude, bez obzira da li su već na popustu ili ne.

  11. Gigatron bodovi ne važe za pravna lica. Samo fizička lica mogu biti vlasnici GigaMAX statusa i sakupljati bodove.

  12. Gigatron može prema sopstvenoj proceni i bez prethodne najave isključiti iz programa bilo kog korisnika. Gigatron je dužan da korisnika obavesti o isključenju, ali nije obavezan da obrazloži svoju odluku korisniku.

  13. O svakoj izmeni ovih pravila programa, Gigatron će korisnika obavestiti na odgovarajući način.

  14. Rok za podnošenje reklamacija je najkasnije 120 dana od datuma kupovine.

  15. Osvojeni bodovi i povrat:
    Ukoliko korisnik ostvaruje bodove prilikom kupovine, a račun se stornira u roku od 30 dana, osvojeni bodovi se poništavaju. Nakon isteka roka od 30 dana, bodovi ostaju korisniku, čak i u slučaju kasnijeg storniranja računa.

  16. Utrošeni bodovi i povrat:
    Ukoliko korisnik koristi bodove prilikom kupovine, a račun se stornira u roku od 30 dana, bodovi će biti vraćeni korisniku. Nakon isteka roka od 30 dana, bodovi se ne vraćaju korisniku u slučaju storniranja računa.
  17. O svakoj izmeni ovih pravila programa, Gigatron će korisnika obavestiti na odgovarajući način.

  18. U slučaju tehničkih problema ili više sile koje bi onemogućile rad kompjuterskih sistema, bonitetni sistem ne radi i tada nije moguće iskoristiti pogodnosti GigaMAX programa lojalnosti.

 

Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron