Beko veš mašine sa Energy spin funkcijom + poklon Ariel tablete

Beko veš mašine sa Energy spin funkcijom + poklon Ariel tablete
Loading... 14 view(s)
Beko veš mašine sa Energy spin funkcijom + poklon Ariel tablete
Pranje ne mora biti samo još jedna obaveza. Može postati zadovoljstvo, koje će odeći vraćati poznatu mekoću i očuvan oblik. Zahvaljući Beko EnergySpin mašini za pranje veša , možete održavati svoj veš na najoptimalniji način, uz priličnu uštedu energije.
 
 
Beko EnergySpin tehnologija je iskorak u ekonomičnom pranju veša i premašuje tržišne standarde u industriji. Zahvaljujući inovativnim pokretima bubnja, deterdžent se rastvara na početku ciklusa pranja, bez potrebe za visokom temperaturom vode. Na ovaj način potrošnja energije je svedena na najmanju moguću meru, uz zadržavanje visoke učinkovitosti i kvaliteta pranja. Najčešće korišćeni programi kao što su Pamuk, Xpress/Super Express i Sintetika zahvaljujući EnergySpin tehnologiji i pružaju potrošnju koja je niža i do 35%. Uz Beko EnergySpin mašine za pranje veša nema potrebe praviti kompromis između vremena i uštede.
 
 
Uz kupovinu Beko mašine za pranje veša sa EnergySpin funkcijom, u periodu od 15. 9. do 31. 10. 2024. godine, dobijate na poklon pakovanje od 51 Ariel tablete. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete svoju kupovinu na stranici Registracija poklona, najkasnije 10 dana od datuma kupovine.
 
 
*Pravo na poklon imaju kupci koji registruju svoju kupovinu na Registracija poklona, najkasnije 10 dana od kupovine.
*Poklon će biti poslat na adresu koju je kupac naveo prilikom registracije u roku od 30 radnih dana.
*Ponuda važi u periodu od 15. 9. do 31. 10. 2024. godine, ili do isteka zaliha.
Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron