AENO fenovi za kosu po sniženim cenama

AENO fenovi za kosu po sniženim cenama
Loading... 3 view(s)
AENO fenovi za kosu po sniženim cenama

AENO fenovi za kosu su veoma funkcionalni i estetski lepi, a ono što je najvažnije, omogućavaju da lako stilizujete kosu. U periodu od 23. 9. do 30. 9. 2024. godine, očekuju vas snižene cene odabranih AENO fenova.

 

AENO HD1 fen za kosu obezbeđuje da vaše sesije stilizovanja budu ne samo brze, već i efikasne zahvaljujući impresivnom protoku vazduha do 100 km/h. Uz tri režima grejanja i tri brzine za svaki režim, ovaj fen za kosu je svestran pratilac koji zadovoljava različite potrebe različitih tipova kose, obezbeđujući personalizovano iskustvo stilizovanja. Koristeći snagu jonske tehnologije, AENO HD1 doprinosi glatkoći i prirodnom sjaju vaše kose, bez efekta kovrdžanja.

 

AENO HD2 fen za kosu je savršen pratilac na putovanjima, zahvaljujući kompaktnom i lako sklopivom dizajnu. Uživajte u glatkijoj i sjajnijoj kosi koju obezbeđuju jonska tehnologija i četiri različita režima sušenja. AENO HD2 težak je samo 600 grama, pružajući udobno iskustvo stilizovanja. Bez obzira da li ste na putovanju ili idete u teretanu, ovaj fen za kosu garantuje praktičnost bez ugrožavanja performansi.

 

 

*Ponuda važi u periodu od 23. 9. do 30. 9. 2024. godine.

Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron