25% popusta na LENCO audio uređaje i opremu

25% popusta na LENCO audio uređaje i opremu
Loading... 19 view(s)
25% popusta na LENCO audio uređaje i opremu

LENCO je renomirani proizvođač audio opreme sa dugom tradicijom u industriji, poznat po kvalitetu i inovacijama. Ova švajcarska kompanija, koja je osnovana 1946. godine, specijalizovala se u proizvodnji audio uređaja, uključujući gramofone, CD plejere, radio prijemnike i druge vrste audio opreme.

 

Jedan od najpoznatijih proizvoda Lenca su gramofoni, koji su tokom decenija stekli reputaciju zbog svoje izdržljivosti i odličnog kvaliteta zvuka. LENCO gramofoni nude korisnicima mogućnost uživanja u analognom zvuku, sa opcijama za različite stilove i preference. Sa modernim dizajnom i naprednom tehnologijom, LENCO gramofoni kombinuju klasičnu estetiku sa savremenim funkcijama, kao što su integrisani Bluetooth prijemnici i USB priključci za digitalizaciju vinila. Pored gramofona, LENCO proizvodi i širok spektar drugih audio uređaja, uključujući portabl radio prijemnike i CD plejere. Ovi uređaji su dizajnirani da zadovolje različite potrebe korisnika, pružajući visok kvalitet zvuka u kompaktnim i stilizovanim formatima. LENCO se takođe posvetio razvoju audio opreme koja je usmerena na poboljšanje korisničkog iskustva. Svaki uređaj je pažljivo dizajniran kako bi pružio vrhunski audio doživljaj, dok istovremeno zadržava jednostavnost i pristupačnost.

 

U periodu od 12. 9. do 26. 9. 2024. godine, očekuje vas 25% popusta na LENCO audio uređaje i opremu, u svim Gigatron prodajnim objektima i online prodavnici.

 

*Popust se obračunava na maloprodajnu cenu. *Popust važi za plaćanje gotovinom, platnim karticama (dospeće odmah) i čekovima. *Popust se ne može kombinovati sa drugim ponudama, akcijama i popustima. *Popust se ne odnosi na artikle sa oznakom ŠOK cena ili TOP artikal. *Popust važi od 12. 9. do 26. 9. 2024. godine.
Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron