20% popusta na VOX i JVC televizore

20% popusta na VOX i JVC televizore
Loading... 22 view(s)
20% popusta na VOX i JVC televizore

VOX televizori omogućavaju da uživate u kvalitetnoj slici, živopisnim bojama i dobrom zvuku raznog multimedijalnog sadržaja. Bilo da želite da gledate omiljene video-snimke, slušate muziku na YouTube-u ili koristite društvene mreže, ukoliko se odlučite za VOX SMART televizor, sve to ćete obavljati brže i lakše, na jednom uređaju. Pojedini Vox SMART modeli televizora dolaze sa Google TV, softverskom platformom za pametne televizore koja donosi nove, fantastične mogućnosti. Korisnički interfejs Google TV softvera vam na jednostavan način predlaže multimedijalni sadržaj za gledanje ili slušanje tako što u skladu sa vašim interesovanjima sublimira sadržaj iz najpopularnijih multimedijalnih aplikacija.

JVC televizori sa neverovatnom svetlinom i kontrastom boja donose zabavu u život pred vašim očima. Potpuno iskorišćavajući maksimalan potencijal nove tehnologije projekcije bioskopa, Dolby Vision HDR daje rezultat prefinjene, životne slike koja će učiniti da zaboravite da gledate u ekran. Istražite hiljade filmova, emisija, igara i dobijte odgovore na sva pitanja na velikom ekranu pomoću Android TV-a. Android TV će olakšati pristup svih dostupnih sadržaja zahvaljujući vašem SMART televizoru.

U periodu od 13. 9. do 18. 9. 2024. godine, očekuje vas 20% popusta na Vox i JVC televizore, u svim Gigatron prodajnim objektima i online prodavnici.



*Popust se obračunava na maloprodajnu cenu.
*Popust važi za plaćanje gotovinom, platnim karticama (dospeće odmah) i čekovima.
*Popust se ne može kombinovati sa drugim ponudama, akcijama i popustima.
*Popust se ne odnosi na artikle sa oznakom ŠOK cena ili TOP artikal.
*Popust važi od 13. 9. do 18. 9. 2024. godine.

Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron