20% popusta na Philips televizore

Loading... 9 view(s)
20% popusta na Philips televizore

Philips 4K Ultra HD televizori omogućavaju da lako dođete do omiljenih sadržaja, uz izvanredan kvalitet slike i zvuka, i uz produženu garanciju od 5 godina. Uživajte u najboljim striming platformama i instant pristupu najpopularnijim serijama i filmovima, a takođe možete da koristite i funkciju glasovnog asistenta za upravljanje programima. Određeni modeli dolaze sa Ambilight dinamičkim osvetljenjem, ispunjavajući prostoriju atraktivnim, prigušenim svetlom koje reaguje na ono što se dešava na ekranu. Elegantan dizajn Philips televizora, u kombinaciji sa tankim okvirom, učiniće svaki prostor atraktivnim i modernim.
U periodu od 20. 9. do 29. 9. 2024. godine, očekuje vas 20% popusta na Philips televizore, dok registrovani Gigatron kupci ostvaruju još i dodatnih 5% popusta. Prilikom kupovine na našoj online prodavnici, dovoljno je samo da se prijavite na svoj korisnički nalog, kako bi ste ostvarili dodatni popust. Istražite našu ponudu televizora i pronađite idealan model za svoj dom.


*Popust se obračunava na maloprodajnu cenu. **Dodatni popust se obračunava na iskazanu cenu za gotovinsko plaćanje i važi samo za registrovane kupce. *Popust važi za plaćanje gotovinom, platnim karticama (dospeće odmah) i čekovima. *Popust se ne može kombinovati sa drugim ponudama, akcijama i popustima. *Popust se ne odnosi na artikle sa oznakom ŠOK cena ili TOP artikal. *Popust važi od 20. 9. do 29. 9. 2024. ili do isteka zaliha.

Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron