10% popusta na Dyson aparate za negu kose

10% popusta na Dyson aparate za negu kose
Loading... 0 view(s)
10% popusta na Dyson aparate za negu kose
10% popusta na Dyson aparate za negu kose

Electrolux je priznati švedski brend poznat po inovativnim uređajima koji omogućavaju pametniju i bezbrižniju svakodnevicu. Nemaćki brend AEG teži razvoju tehničkih rešenja kod svojih uređaja koja pozitivno utiču na životnu sredinu, povezujući održivost sa lepotom, kako nikada ne biste bili prisiljeni na kompromis.

Odlučite se za belu tehniku koja omogućava da uživate u efikasnijem obavljanju svakodnevnih poslova, uz kvalitet na koji ćete moći da računate godinama. U periodu od 16. 5. do 22. 5. 2024. godine, očekuje vas 20% popusta na Electrolux i AEG belu tehniku. Electrolux i AEG uređaji nude odlične performanse, funkcionalnost i pouzdanost, uz vrhunsku estetiku.

*Popust se obračunava na maloprodajnu cenu. *Popust važi za plaćanje gotovinom, platnim karticama (dospeće odmah) i čekovima. *Popust se ne odnosi na klima uređaje, grejna tela i bojlere. *Popust se ne može kombinovati sa drugim ponudama, akcijama i popustima. *Popust se ne odnosi na artikle sa oznakom ŠOK cena ili TOP artikal. *Popust važi od 16. 5. do 22. 5. 2024. godine.

Copyright © 2007-2023 Gigatron. Sva prava su zadržana. Developed by Gigatron